renovatie van uw dak

Als een dak een bepaalde levensduur heeft bereikt en plaatselijke reparaties geen afdoende oplossingen meer bieden, dan biedt renovatie van uw dak de beste oplossing. Bij een renovatie wordt goed bekeken welke delen van het dak vervangen dienen te worden en welke delen nog kunnen blijven. Hierdoor worden de eigenschappen van het dak naar de huidige maatstaven en normen gebracht.

 

waar moet u op letten bij de renovatie van een dak

inspectie en beoordeling

Door vooraf een uitgebreide inspectie van het huidige dak en een beoordeling van de aanwezige materialen uit te voeren, wordt een duidelijk beeld gevormd over de toestand van het dak. Hierdoor zijn wij in staat om u een betrouwbaar advies te geven over de mogelijkheden van de renovatie van het dak. Ook wat betreft isolatie, waterafvoer en zonnepanelen.

 

overleg en plan van aanpak

Om het dak op een zo goed mogelijke wijze te renoveren, overleggen wij met u de verschillende mogelijkheden met betrekking tot de te kiezen materialen, het ontwerp en de uitvoering. Door een professioneel plan van aanpak op te stellen, heeft u van te voren een breed inzicht in de uit te voeren werkzaamheden en de planning van de bouw.

 

renovatie van het dak

Wij zorgen voor de juiste uitvoering van de renovatie door gebruik te maken van de juiste materialen en het juiste gereedschap. Door onze afspraken na te komen, ondervindt u zo weinig mogelijk overlast en is de renovatie van uw dak in een zo kort mogelijke tijd compleet. Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden die wij bieden bij de renovatie van een dak? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06 21 82 05 13 of ga naar onze contactpagina.