Links naar leveranciers van materialen

In het onderstaande overzicht vindt u een aantal links naar de websites van leveranciers waar wij mee samenwerken.
Op deze websites vindt u onder andere alle verschillende soorten pannen gerangschikt naar model en kleur.
Handig als u een keuze wilt maken uit het grote aanbod van dakpannen.

 

websites leveranciers dakpannen

Monier

Monier Benelux is onderdeel van de BMI Group, een wereldwijde producent van bouwmaterialen voor hellende en platte daken. Met 180 medewerkers bedient Monier haar klanten met een breed assortiment keramische en betonnen dakpannen, daksysteemcomponenten, isolatie en zonne-energiesystemen.

 

 

wienerberger/Koramic

Keramische producten zijn duurzaam, al vanaf het prille begin. De klei wordt gewonnen uit Nederlandse rivieren en gefabriceerd tot volwaardige bouwstenen met een lange levensduur. De keramische dakpannen vormen al eeuwenlang duurzame bouwmaterialen.

 

 

nelskamp

Nelskamp startte in 1926 met de productie van keramische dakpannen in Schermbeck.  In 1954 was Nelskamp een van de pioniers die de met de industriele productie van betondakpannen begon in Duitsland.  Inmiddels worden zowel keramische als betondakpannen geproduceerd op 6 locaties. 

 

websites leveranciers platen

Unilin

UNILIN werd in de jaren ’60 opgericht door een veertigtal vlasboeren. Sindsdien is het uitgegroeid tot een wereldspeler in de vloerindustrie, vooral gekend van Quick-Step vloeren. UNILIN is veel meer dan alleen Quick-Step en produceert ook onder andere dakelementen, isolatieplaten en meubelpanelen.

 

 

Kingspan Unidek

Kingspan Unidek BV is een van de grootste industriële bedrijven die in het Nederlandse dorp Gemert gevestigd zijn. Het bedrijf, dat isolatieplaten voor onder andere daken vervaardigt, is opgericht in 1969 en biedt op haar website een groot overzicht van het assortiment

 

 

Isobouw

Dankzij innovatieve grondstof- en productontwikkelingen, procesverbeteringen en het versterken van het dienstenpakket biedt ISODEK haar klanten afnemers meer kwaliteit, meer zekerheid, meer gemak en grotere kostenreducties. 

 

websites leveranciers doorvoeren en ramen

stand up

Wat bij verschillende daken vaak opvalt is dat dakdoorvoeren scheef staan en dat de kleuren en/of modellen niet aansluiten op de dakpan. De Stand-Up is een dakdoorvoer in de originele kleur van de dakpan en wordt geleverd in de originele dakpan.

 

 

Ubbink

Ubbink werkt aan oplossingen voor energie efficiency en een gezond binnenklimaat voor gebouwen, met de klant als uitgangspunt. Er wordt continu gezocht naar slimme innovaties, gericht op verwerkersgemak.

 

 

Velux

Al meer dan 75 jaar zet de VELUX Groep zich in om de kwaliteit van uw leven te verbeteren door middel van daglicht en frisse lucht. Om een woonomgeving te creëren die gezond en aantrekkelijk is, een werkomgeving die inspireert of een leeromgeving die het leren stimuleert. 

 

 

Fakro

Fakro streeft ernaar om comfort in daglicht bereikbaar te maken voor huishoudens wereldwijd. Het productaanbod bestaat uit dakramen, lichtkoepels, platdakramen, zonweringen, zoldertrappen en aanverwante producten.

 

 

websites overige leveranciers

Superquilt

Isolatie en Dampscherm in één product. Snel en simpel installeren. Volledig Nederlands gecertificeerd voor dak, wand en vloer. ISSO gelijkwaardigheids verklaring aanwezig. Hoogste reflectie door puur aluminium.

 

 

Nedsale

Nedsale BV is een producent/importeur gespecialiseerd in dakaccessoires. De producten betreffen met name daktoebehoren op en rond daken met dakpannen, maar ook voor bijvoorbeeld daken met golfplaten.