nieuwbouw, renovatie, inspectie en onderhoud voor hellende daken

Of het nu gaat om een nieuwbouwproject of een inspectie van een bestaand dak, bij ons krijgt iedere klant de benodigde aandacht.
Wij hechten veel waarde aan een persoonlijk contact waarbij wij onze betrouwbaarheid garanderen door onze afspraken na te komen.
Wij realiseren ons werk op een professionele en veilige wijze met veel passie en plezier, iedere dag opnieuw.

 

nieuwbouw van hellende daken

Wij realiseren nieuwbouw voor particulieren en aannemers die een huis willen gaan bouwen. Bij ons bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een dakdekker met niet alleen een jarenlange ervaring maar ook met de juiste kennis om een dak op te leveren. Door gebruik te maken van de juiste materialen en het juiste gereedschap, realiseren wij het dak van uw huis zoals dat is afgesproken.

renovatie van hellende daken

Wij voeren renovatie van daken uit voor zowel particulieren als voor woningcorporaties, gebouwbeheerders en vastgoedeigenaren. Juist bij renovatieprojecten komt onze ervaring en kennis van materialen van pas. Onze kracht is vooral zichtbaar door mee te denken in oplossingen tot op detailniveau. Alle elementen van een hellend dak kunnen door ons gerenoveerd worden.

inspectie en onderhoud van hellende daken

Bij de inspectie van een dak lopen wij een groot aantal onderdelen van het dak na die, zoals wij uit ervaring weten, voor problemen kunnen zorgen. Door tijdig in te grijpen en het juiste onderhoud uit te voeren, is het dak weer bestand tegen weer en wind. Wij voeren inspectie en onderhoud uit voor zowel particulieren als ook seriematig voor bijvoorbeeld woningstichtingen door de daken van een hele wijk te inspecteren.

diverse dakgerelateerde diensten

Steeds vaker realiseren zich huiseigenaren de voordelen van het opvangen van zonne-energie. Wij bieden een groot aantal mogelijkheden op het gebied van zonnepanelen die door ons op een vakkundige wijze gemonteerd worden op uw dak. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het renoveren van schoorstenen waarbij wij er voor zorgen dat de schoorsteen weer zijn functie volledig kan vervullen.
Wij denken graag mee met u om een passende oplossing te realiseren voor uw dak. Heeft u vragen en wilt u meer weten? Neem dan contact met ons, wij staan u graag te woord. U kunt bellen met 06 21 82 05 13 of gebruik maken van onze contactpagina.