overige dakgerelateerde diensten

Steeds vaker realiseren zich huiseigenaren de voordelen van het opvangen van zonne-energie. Wij bieden een groot aantal mogelijkheden op het gebied van zonnepanelen die door ons op een vakkundige wijze gemonteerd worden op uw dak. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het renoveren van schoorstenen waarbij wij er voor zorgen dat de schoorsteen weer zijn functie volledig kan vervullen.

 

zonnepanelen

De ontwikkelingen op het gebied van zonnepanelen wijzigen bijna dagelijks. Wij zijn op de hoogte van alle nieuwe nieuwe technieken van het plaatsen van zonnepanelen op en in het dak. Laat u informeren over de verschillende mogelijkheden en bespaar fors op uw energierekening.

 

kraanverhuur

Onze eigen kraan en kraanmachinist is beschikbaar om ingezet te worden bij andere opdrachten. Voor meer informatie over de mogelijkheden en de tarieven, kunt u contact met ons opnemen.

 

dakmetamorfose

Uw dak bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw huis. Door gebruik te maken van een andere stijl dakpannen of opbouw kan uw huis compleet veranderen en een veel mooiere uitstraling verkrijgen. Wij bieden een groot aantal mogelijkheden en kunnen putten uit onze jarenlange ervaring op dit gebied. Vraag naar de mogelijkheden.

 

schoorsteenrenovatie

Een schoorsteen kan na vele jaren probleemloos dienst te hebben gedaan plotseling voor problemen gaan zorgen door te gaan lekken. Dit soort problemen zijn niet simpel op te lossen en hebben grondig onderhoud nodig. Als de schoorsteen niet meer in gebruik is, kan deze compleet verwijderd worden. Vaak is dit de beste oplossing maar ook weer niet de mooiste. Wij vinden het mooier dat een huis een schoorsteen heeft. Hierin willen we graag meedenken in oplossingen.

 

meer informatie

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden die wij bieden voor uw dak? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06 21 82 05 13 of ga naar onze contactpagina.